Datum

Torsdagen den 15 november  2018

Tid

Klockan 13:00 - 20:00

Plats

Clarion Hotel Post
Drottningtorget 10, 411 03 Göteborg

Vad händer när du inte kan göra som igår?

Hur gör vi när våra kunder, våra medborgare och hela vårt samhälle förändras över en natt? Den traditionella bilen står still i garaget när du inte längre pendlar till jobbet, kassakön blir kortare eftersom du får maten levererad in i kylskåpet och du får vård med videosamtal istället för att vänta på närakuten. För dig som ska ta din organisation och verksamhet in i framtidens samhälle är Moments Göteborg chansen du inte får missa. Det finns mer teknik att utforska än någonsin, men hur väljer du det som är rätt för dig?

Nytt för i år är att du kan välja bland massa spännande breakout-sessioner där det finns något för alla. Vare sig du arbetar med att hjälpa resenärer eller gods att komma fram i tid, bygger smarta bilar, hjälper Sveriges befolkning bli friskare eller utvecklar den perfekta shoppingupplevelsen, så har vi en hel värld av digitala möjligheter att visa dig på Moments Göteborg.

För att hålla koll på vem, vad och hur på Moments är du alltid välkommen tillbaka hit. Följ oss gärna även på sociala medier, där får du den senaste uppdateringen först!

Årets agenda säkerställer att du inspireras, knyter värdefulla kontakter och, framför allt, har lite mer koll på läget. Som så mycket annat gott väljer vi att portionera ut det i smakportioner, så vi avslöjar inte allt direkt. Håll utkik, vi fyller på agendan kontinuerligt.

Vi vill såklart att alla som vill gå ska få komma, men tyvärr har vi begränsat med platser, så säkra din redan idag!  

 

Partners på Moments i Göteborg

InRiver-Logo-Final

 

Anmäl dig här