Datum

Onsdagen den 7 mars 2018

Tid

Klockan 13:00 - 19:30

Plats

Münchenbryggeriet
Torkel Knutssonsgatan 2, 118 25 Stockholm

Den 7 mars är det äntligen dags för Moments 2018 på Münchenbryggeriet. 


Du, jag, dina vänner och familj har en sak gemensamt, vi är alla digitala. Vi lever i ett teknologiskt ekosystem som utvecklas i ett rasande tempo. Eftersom smarta människor kräver smarta lösningar är det vårt gemensamma ansvar att upprätthålla och förbättra det.

Digitala fördelar handlar inte i första hand om att alltid ligga steget före sina konkurrenter, det handlar om att ständigt sträva efter förbättring och nya möjligheter för att kunna erbjuda människor det de vill ha och behöver, på bästa möjliga sätt. Vi ser fram mot att få visa en hel värld av digitala möjligheter, vare sig du arbetar med att hjälpa resenärer eller gods att komma fram i tid, utbildning, bygger smarta bilar, lånar ut pengar eller utvecklar den perfekta shoppingupplevelsen.

På Moments 2018 får du inte bara träffa oss från EVRY, du får dessutom ta del av inspirerande berättelser från människor som har använt digital teknik på sätt du inte trodde var möjliga. Och ja, självklart får du klämma och känna på tekniken. Allt detta medans du minglar med likasinnade digitalister som dig själv. Vi lovar dig en fullspäckad dag med intressanta ämnen och talare.


Vi vill såklart att alla som vill gå ska få komma, men tyvärr har vi begränsat med platser, så säkra din redan idag!

  

Anmäl dig här