Välkommen till oss i Munksjötornet, torsdagen den 8 februari kl 17:00-19:00


Vi på EVRY strävar efter att vara en lokal IT-partner nära våra kunder. Tack vare vår storlek kan vi samtidigt ha de stora, viktiga partnerskapen. En av våra partners är Google. Nu bjuder vi tillsammans  in till en kväll där vi vill visa hur vi arbetar tillsammans.
 
16:30     Registrering
17:00     Seminarier
18:30     Summering och frågor

Lite vad kvällen erbjuder:

Cloud
Karolis Dineika från EVRY delar med sig av idéer om hur vi kan fatta grundade beslut när det gäller molnet. Google Cloud Platform i det bredare sammanhanget av molnet och Googles roll för att hjälpa till att forma det. Han kommer att täcka viktiga ämnen som inkluderar Google Cloud Platform jämfört med andra molntjänstleverantörer, de grundläggande byggstenarna på plattformen, hur man kommer igång och några ”high-level patterns” för arkitektur i molnet.
 
Machine learning, Analytics and Security in the eyes of Google
Johan Wetterhorn från Google pratar om hur de skapar nya former av analyser med hjälp av Machine Learning. Googles dagliga datainsamling är omfattande och skapar enorma möjligheter för analys. Här berättar Johan hur de applicerar sina egna analysverktyg för hantering av data i petabyteområdet inom loppet av sekunder. Med den nya tekniken ställs dock allt högre krav på IT-säkerhet. Ta del av spännande exempel ur verkligheten av de som arbetar med detta idag.
 
Kognitiva lösningar 
Tobias Kryss från EVRY visar hur vi kan utveckla klassisk Business Intelligence till framtidens lösningar. Genom att efterlikna det mänskliga sättet att tänka kan vi göra bättre prediktiva analyser. Tobias gör en överflygning av vad de största aktörerna gör inom detta område och EVRYs roll i det hela.