Välkommen till ett seminarium om vårt erbjudande inom Cloud. Vi avslutar med en gemensam After Work.

Vi välkomnar dig till ett seminarium om vårt erbjudande inom Cloud. Vi avslutar med en gemensam After Work.

Under seminariet kommer vi att prata om Design Thinking, både som metod, men framför allt hur du tillämpa detta i praktiken och hur några av våra kunder har gjort. Vi går bland annat igenom Digitl Advantage, Cloud och Azure och förklarar hur du enkelt kan applicera detta i din verksamhet.

Datum:
Torsdagen den 22 februari

Plats:
EVRYs kontor, Skaraborgsvägen 1A, Borås

Tider:
16:00-16:30 Registrering
16:30-18:00 Seminarium
18:00 After Work

Lite vad kvällen erbjuder:
DesignThinking som metod och i praktiken
Claes Dalstrand, EVRY

Digital Advantage
Utkomsten av DesignThinking, DevOps metod, Varför Cloud, vad är Cognitive?
Karolis Dineika, EVRY

Konkret applicering av Digital Advantage
Claes Dahlstrand på EVRY går igenom Spark som är den process vi skapat för att på ett konkret sätt kunna erbjuda våra kunder Digital Advantage.

Azure som platform
Microsoft pratar om fördelarna med Azure.

Ta nästa steg i form av Cloud Ready Assesment
Här går vi igenom vad detta innebär och hur du som kund kan komma igång med transformationen mot Cloud på ett enkelt och konkret sätt.
Claes Dalstrand, EVRY